Advertisement

Yangın Antalya Kaş - Kaş'ta zeytinlik ve fundalık alanda yangın | NTV / Antalya'nın gazipaşa ilçesinde çıkan yangında 5 dekar otluk alan ile çok sayıda arı kovanı zarar gördü.

Yangın Antalya Kaş - Kaş'ta zeytinlik ve fundalık alanda yangın | NTV / Antalya'nın gazipaşa ilçesinde çıkan yangında 5 dekar otluk alan ile çok sayıda arı kovanı zarar gördü.. Antalya'nın kaş ilçesinde çıkan ve şiddetli rüzgarın da etkisiyle büyüyen orman yangınının söndürülmesi için sebebi henüz bilinmeyen yangın şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü. Kaş orman yangını antalya'nın kaş kazasında çıkan ve şiddetli rüzgarın da tesiriyle büyüyen orman yangınının sebebi şimdi bilinmeyen yangın şiddetli rüzgarın da tesiriyle süratle büyüdü. Kaş 'a bağlı üzümlü ve i̇slamlar mahalleri arasındaki çetili mevkiindeki ormanlık alanda saat 14.00 sıralarında orman yangını çıktı. İhbar üzerine yangın yerine orman i̇şletme kaş i̇lçe müdürlüğü, antalya büyükşehir ve kaş kaş belediye başkanı mutlu ulutaş, lengüme ve yuvacık mahalleri arasında saat 15.00 sıralarında çıkan. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Çıkış sebebi henüz belli olmayan yangına orman i̇şletme ve antalya büyükşehir belediyesi ve kay belediyesi i̇tfaiye ekipleri müdahale. Antalya'nın kaş ilçesi kalkan mahallesi islamlar mevkiinde çıkan orman yangını devam ediyor. Antalya kaş'ta çıkan yangın, ormanlık alanın bilinçli yakıldığı sorularını beraberinde getirdi. Giriş:04 mart 2020 20:01 güncelleme:04 mart 2020.

Antalya Kaş'ta orman yangını - Son Dakika Haberleri
Antalya Kaş'ta orman yangını - Son Dakika Haberleri from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Antalya'nın kaş i̇lçesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayıldı. Antalya'nın kaş ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Kaş orman yangını antalya'nın kaş kazasında çıkan ve şiddetli rüzgarın da tesiriyle büyüyen orman yangınının sebebi şimdi bilinmeyen yangın şiddetli rüzgarın da tesiriyle süratle büyüdü. Antalya'nın kaş ilçesinde tarım arazisinde başlayıp ormanlık alana kaş ilçesi gökçeyazı mahallesi'ndeki tarım arazisinde saat 10.00 sıralarında başlayan yangın, rüzgarın. Yangın ekiplerin müdahalesi ile kısa sürede. Antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Rüzgarla geniş alana yayılan yangına, 3 helikopter, 2 yangın uçağı ve çok sayıda arazöz müdahale edildi. Antalya'nın kaş ilçesinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı orman yangını çıktı.

Antalya'nın kaş ilçesinde gece saatlerinde ormanlık alanda başlayan yangın, ekiplerin yoğun çabası sonucu villaların bulunduğu alana 20 metre kala kontrol altına alındı.

Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına. Kaş orman yangını antalya'nın kaş kazasında çıkan ve şiddetli rüzgarın da tesiriyle büyüyen orman yangınının sebebi şimdi bilinmeyen yangın şiddetli rüzgarın da tesiriyle süratle büyüdü. Kaş 'a bağlı üzümlü ve i̇slamlar mahalleri arasındaki çetili mevkiindeki ormanlık alanda saat 14.00 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya'nın kaş ilçesinde tarım arazisinde başlayıp ormanlık alana kaş ilçesi gökçeyazı mahallesi'ndeki tarım arazisinde saat 10.00 sıralarında başlayan yangın, rüzgarın. Antalya'nın kaş ilçesinde çıkan orman yangını 3 helikopter, 5 arazöz ve orman işçilerinin yangına 3 helikopter, 5 arazöz ve orman işçileri müdahale etti. Antalya'nın kaş ilçesinin yeşilköy, ova ve kınık mahallelerinin. Antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Antalya'nın kaş ilçesi kalkan mahallesi i̇slamlar mevkiinde çıkan orman yangını devam ediyor. İhbar üzerine yangın yerine orman i̇şletme kaş i̇lçe müdürlüğü, antalya büyükşehir ve kaş kaş belediye başkanı mutlu ulutaş, lengüme ve yuvacık mahalleri arasında saat 15.00 sıralarında çıkan. Antalya'nın kaş ilçesi çukurbağ yarımada mevkiinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığı bildirildi. Antalya'nın gazipaşa ilçesinde çıkan yangında 5 dekar otluk alan ile çok sayıda arı kovanı zarar gördü. Antalya'nın turistik açıdan en önemli ilçelerinden biri olan kaş'ta, villa ve yazlıkların bulunduğu yarım.

Çıkış sebebi henüz belli olmayan yangına orman i̇şletme ve antalya büyükşehir belediyesi ve kay belediyesi i̇tfaiye ekipleri müdahale. + antalya'nın kaş ilçesinde gece saatlerinde ormanlık alanda başlayan yangın, ekiplerin yoğun çabası sonucu villaların bulunduğu alana 20 metre kala kontrol altına alındı. Antalya'nın kaş ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın ormanlık alana sıçradı. İlk yangın haberi üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alandan geldi. Rüzgarla geniş alana yayılan yangına, 3 helikopter, 2 yangın uçağı ve çok sayıda arazöz müdahale edildi.

Antalya'da korkutan yangın! | 3. Sayfa
Antalya'da korkutan yangın! | 3. Sayfa from www.haber3.com
Antalya'nın kaş ilçesinde tarım arazisinde başlayıp ormanlık alana kaş ilçesi gökçeyazı mahallesi'ndeki tarım arazisinde saat 10.00 sıralarında başlayan yangın, rüzgarın. Antalya'nın kaş ilçesi kalkan mahallesi islamlar mevkiinde çıkan orman yangını devam ediyor. Giriş:04 mart 2020 20:01 güncelleme:04 mart 2020. Görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Antalya'nın kaş ilçesinin yeşilköy, ova ve kınık mahallelerinin. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına. Yangına orman i̇şletme ve antalya 5 dönümlük makilik alanın zarar gördüğü yangın kontrol altına alınırken, bölgedeki villalar boşaltıldı. Antalya'nın kaş ilçesinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı orman yangını çıktı.

Görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Yangına orman i̇şletme ve antalya 5 dönümlük makilik alanın zarar gördüğü yangın kontrol altına alınırken, bölgedeki villalar boşaltıldı. Antalya'nın gazipaşa ilçesinde çıkan yangında 5 dekar otluk alan ile çok sayıda arı kovanı zarar gördü. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda. Kas yangin sonrasi havadan goruntulendi tesaduf mu antalya sokaklari antalya haberleri. Antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kaş i̇lçesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayıldı. Yangınları gören mahalle sakinleri durumu anında. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda yangın çıktı. Kaş'ta dün gece çıkan yangın şüphe. Antalya'nın kaş ilçesinde farklı bölgelerdeki iki ormanlık alanda yangın çıktı. Çıkış sebebi henüz belli olmayan yangına orman i̇şletme ve antalya büyükşehir belediyesi ve kay belediyesi i̇tfaiye ekipleri müdahale. Antalya'nın kaş ilçesinde tarım arazisinde başlayıp ormanlık alana kaş ilçesi gökçeyazı mahallesi'ndeki tarım arazisinde saat 10.00 sıralarında başlayan yangın, rüzgarın.

Antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınmaya çalışılıyor. İhbar üzerine yangın yerine orman i̇şletme kaş i̇lçe müdürlüğü, antalya büyükşehir ve kaş kaş belediye başkanı mutlu ulutaş, lengüme ve yuvacık mahalleri arasında saat 15.00 sıralarında çıkan. Antalya kaş ilçesine bağlı yayla çavdır mahallesi'nde beş ayrı noktada henüz nedeni bilinmeyen sebepten dolayı aynı anda yangın başladı. Antalya'nın kaş ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangın, 14.30 sıralarında kaş'a 9 kilometre uzaklıkta olan akörü mahallesi'ne bağlı kızılağaç mevkiindeki.

Kaş'ta korkutan yangın ! - ASAYİŞ - ANTALYA'NIN İLK VE TEK ...
Kaş'ta korkutan yangın ! - ASAYİŞ - ANTALYA'NIN İLK VE TEK ... from www.haberantalya.com
Yangın ekiplerin müdahalesi ile kısa sürede. Antalya'nın kaş ilçesi yarımada mevkiinde orman yangını çıktı. Antalya'nın turistik açıdan en önemli ilçelerinden biri olan kaş'ta, villa ve yazlıkların bulunduğu yarım. Kaş orman yangını antalya'nın kaş kazasında çıkan ve şiddetli rüzgarın da tesiriyle büyüyen orman yangınının sebebi şimdi bilinmeyen yangın şiddetli rüzgarın da tesiriyle süratle büyüdü. İlk yangın haberi üzümlü ve i̇slamlar mahallelerindeki ormanlık alandan geldi. Kaş 'a bağlı üzümlü ve i̇slamlar mahalleri arasındaki çetili mevkiindeki ormanlık alanda saat 14.00 sıralarında orman yangını çıktı. Antalya kaş'ta dün gece saatlerinde başlayan yangın, 25 dönüm maki ve zeytinlik alana zarar verdi. Görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın sebebiyle bölgedeki villalar boşaltıldı.

Yangın, 14.30 sıralarında kaş'a 9 kilometre uzaklıkta olan akörü mahallesi'ne bağlı kızılağaç mevkiindeki. Antalya'nın kaş ilçesi yarımada mevkiinde orman yanını başladı. Antalya'nın kaş ilçesinde gece saatlerinde ormanlık alanda başlayan yangın, ekiplerin yoğun çabası sonucu villaların bulunduğu alana 20 metre kala kontrol altına alındı. Antalya'nın kaş ilçesinde farklı bölgelerdeki iki ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor. İhbar üzerine yangın yerine orman i̇şletme kaş i̇lçe müdürlüğü, antalya büyükşehir ve kaş kaş belediye başkanı mutlu ulutaş, lengüme ve yuvacık mahalleri arasında saat 15.00 sıralarında çıkan. Antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Kaş orman yangını antalya'nın kaş kazasında çıkan ve şiddetli rüzgarın da tesiriyle büyüyen orman yangınının sebebi şimdi bilinmeyen yangın şiddetli rüzgarın da tesiriyle süratle büyüdü. Antalya kas ta yangin sonrasi imar oyunlari. Antalya'nın kaş ilçesinde çıkan orman yangını 3 helikopter, 5 arazöz ve orman işçilerinin yangına 3 helikopter, 5 arazöz ve orman işçileri müdahale etti. Antalya'nın turistik açıdan en önemli ilçelerinden biri olan kaş'ta, villa ve yazlıkların bulunduğu yarım. Antalya'nın kaş ilçesinde sazlık alanda yangın çıktı. Antalya'nın kaş ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın ormanlık alana sıçradı.

Antalya kaş'ta dün gece saatlerinde başlayan yangın, 25 dönüm maki ve zeytinlik alana zarar verdi antalya yangın. Antalya'nın kaş ilçesinin yeşilköy, ova ve kınık mahallelerinin.

Posting Komentar

0 Komentar